• darkblurbg

Tapijt geeft een warm en gezellig gevoel, wie wilt dat nu niet in huis? Tapijt wordt meestal kamerbreed, van muur tot muur gelegd. Bij Nano inrichters leveren wij het tapijt op maat. Zowel kamerbreed voor de hele woning als smaller of op basis van andere specifieke wensen. Wilt u het tapijt hoogpolig uitvoeren of zoekt u juist naar de laagpolige tapijten om die gemakkelijker te kunnen stofzuigen? Dat is voor ons geen probleem, we bieden goede adviezen en hebben een tal aan voorbeelden om aan te tonen dat wij tapijt leveren in allerlei soorten en maten. Wij bieden tapijt aan van topmerken, zoals Forbo, Inter Floors, Bonaparte, Paraden en Desso. Voor een strak resultaat in de kleur die u wenst of het fijne warme karakter van een sfeervol kamerbreed tapijt. Hoogpolig of laagpolig, inclusief het leggen ervan door één onze specialisten. Wij zorgen er met de vloerbedekking voor dat u eenvoudig zorgt voor een mooie nieuwe vloer, met de sfeer en uitstraling zoals u daar naar op zoek bent.

Kamerbreed tapijt

Kamerbreed tapijt, ook wel vast tapijt wordt van muur tot muur gelegd binnen de gehele kamer. Beschikbaar als laag- en hoogpolig tapijt inclusief het leggen door Nano Inrichters. Mooi voor in de slaapkamer en bovendien goed geschikt voor de entree, de overloop en zelfs de woonkamer. Het materiaal straalt ene belangrijke mate van warmte uit en zorgt er daarmee voor dat er automatisch sfeer ontstaat. 

De tapijtkleuren die we kunnen leveren zijn oneindig, dankzij het tapijt van topmerken. Iedere kleur die u verlangt kunnen wij leveren. We zorgen er daarnaast voor dat we het tapijt in de slaapkamer kunnen leggen of dat we er elders in huis voor zorgen dat u hier gebruik van kunt maken. Altijd een mooie keuze en bovendien goed te combineren met de andere materialen die er beschikbaar zijn voor uw vloeren. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van pvc of zoekt u naar laminaat voor een van de andere kamers? Wij zorgen ervoor dat we de verschillende materialen voor de vloeren mooi op elkaar afstemmen. Om één geheel te creëren, zonder dat u het zelf hoeft te leggen.

Tip: we kunnen ook de ondergrond in orde maken voor het tapijt, door die te egaliseren of op een andere manier voor te bereiden. Wij zorgen op die manier voor de mooie vloer waar u graag gebruik van wilt maken.

Hoogpolig tapijt

Een hoogpolig tapijt houdt in dat het vloerkleed met een lange lus is ontworpen. Dit zorgt ervoor dat het tapijt zachter is en dat er een dikkere structuur aanwezig is. Heel makkelijk gezegd is het een voller en dikker vloerkleed, ideaal voor als je graag warme voeten wilt en van een zachte ondergrond houdt. Tegenwoordig is een hoogpolig tapijt op veel plekken in het huis terug te vinden. Het is niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar kan prima in de eetkamer onder de eettafel, of in de kinderkamer of zelfs als klein zacht kleed in de badkamer. Bij Nano Inrichters kun je veel verschillende soorten hoogpolig tapijt kopen en zelfs laten leggen door één van onze specialisten.

Laagpolig tapijt

Een laagpolig tapijt heeft haartjes die relatief kort zijn. Het voordeel t.o.v. een hoogpolig tapijt is dat het gemakkelijker schoon te maken is. Ideaal voor in de kinderkamer waar vaak veel rommel rondslingert. Daarnaast gemakkelijker om meubels over te verschuiven of te rijden gezien de korte haartjes. Voor iemand die vaak thuis werkt of waar de eetkamerstoelen wieltjes bevatten, is het ideaal om een laagpolig tapijt te kopen. Bij Nano inrichters koop je laagpolig tapijt in verschillende soorten door ons grote aanbod aan topmerken. Naast het kopen kunnen onze specialisten er voor zorgen dat het tapijt in uw huis wordt aangelegd.   

Tapijt kopen en laten leggen

Nieuw tapijt kopen en laten leggen? Of benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Daar vertellen we u graag meer over, aan de hand van onze uitgebreide ervaring. We legden de verschillende merken en materialen in slaapkamers, woonkamers, overlopen en in andere delen van het huis. Dat betekent dat we u daar goed over kunnen adviseren, net als over de verschillen tussen de topmerken die er beschikbaar zijn.

Meer weten over het tapijt: hoog- of laagpolig? En over het kopen en laten leggen van dit mooie materiaal bij u thuis? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over of stellen we meteen een vrijblijvende offerte voor u op.