• darkblurbg

Tapijt van topmerken, zoals Forbo, Inter Floors, Bonaparte, Paraden en Desso. Voor een strak resultaat in de kleur die u wenst of het fijne warme karakter van een sfeervol kamerbreed tapijt. Hoogpolig of laagpolig, inclusief leggen door onze specialisten. Wij zorgen er met de vloerbedekking voor dat u eenvoudig zorgt voor een mooie nieuwe vloer, met de sfeer en uitstraling zoals u daar naar op zoek bent.

We leveren het tapijt op maat. Zowel kamerbreed voor de hele woning als smaller of op basis van andere specifieke wensen. Wilt u het tapijt hoogpolig uitvoeren of zoekt u juist naar de laagpolige tapijten om die gemakkelijker te kunnen stofzuigen? Geen probleem, we kunnen u daar goed over adviseren en u ook andere vloeren laten zien die we legden.

 

Kamerbreed tapijt: hoog- en laagpolig

Kies bijvoorbeeld voor een kamerbreed tapijt, beschikbaar als laag- en hoogpolig. Mooi voor in de slaapkamer en bovendien goed geschikt voor de entree, de overloop en zelfs de woonkamer. Het materiaal straalt ene belangrijke mate van warmte uit en zorgt er daarmee voor dat er automatisch sfeer ontstaat.

Bekijk de verschillende kleuren die we kunnen leveren, dankzij het tapijt van topmerken. We zorgen er daarmee voor dat we het tapijt in de slaapkamer kunnen leggen of dat we er elders in huis voor zorgen dat u hier gebruik van kunt maken.
Altijd een mooie keuze en bovendien goed te combineren met de andere materialen die er beschikbaar zijn voor uw vloeren. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van PVC of zoekt u naar laminaat voor een van de andere kamers? Wij zorgen ervoor dat we de verschillende materialen voor de vloeren mooi op elkaar afstemmen. Om één geheel te creëren, zonder dat u het zelf hoeft te leggen.

Tip: we kunnen ook de ondergrond in orde maken voor het tapijt, door die te egaliseren of op een andere manier voor te bereiden. Wij zorgen op die manier voor de mooie vloer waar u graag gebruik van wilt maken.

 

Tapijt kopen en laten leggen

Nieuw tapijt kopen en laten leggen? Of benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Daar vertellen we u graag meer over, aan de hand van onze uitgebreide ervaring. We legden de verschillende merken en materialen in slaapkamers, woonkamers, overlopen en in andere delen van het huis. Dat betekent dat we u daar goed over kunnen adviseren, net als over de verschillen tussen de topmerken die er beschikbaar zijn.

Meer weten over het tapijt: hoog- of laagpolig? En over het kopen en laten leggen van dit mooie materiaal bij u thuis? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over of stellen we meteen een vrijblijvende offerte voor u op.