• darkblurbg
    Interieurstyling & Advies.
    De ontdekkingstocht naar uw ware thuis begint in de showroom van Nano inrichters met onze interieurstyling.

Interieurstyling Zuid-Holland

Onze interieurstylist wil je graag helpen bij het realiseren van jouw droom(t)huis. Dus wil je jouw woonkamer inrichten? Of heb je interieuradvies nodig bij een andere ruimte in huis? Bij Nano inrichters in Moordrecht hebben wij alles onder een dak.

Doormiddel van een duidelijke animatie op de computer en alle bijbehorende materialen in de showroom zoals : Vloeren, raambekleding , behang en kleurstalen kan onze interieurstylist snel schakelen in uw wensen.

Interieuradvies nodig?

In de woonkamer brengen wij grotendeels onze vrije tijd door. Samen met de eetkamer vertegenwoordigen deze ruimtes ons thuisgevoel. Het ligt heel persoonlijk hoe bepaalde waarden zoals geborgenheid, schoonheid, rust en praktisch gebruik de juiste balans weerspiegelen in de woninginrichting.

Met de tijd hebben we zelf persoonlijke spullen verzameld of brengt een nieuwe medebewoner zijn interieurverzameling mee. Het gebruik van een ruimte kan ook veranderen doordat er nu een werkplek of extra kinderkamer nodig is. Ons leven verandert en dan realiseer je je opeens dat de woninginrichting niet meer zo goed aansluit. Je zoekt naar wooninspiratie maar bent onzeker of je het geheel wel zo goed kunt overzien en of je alles wel goed op elkaar kunt laten aansluiten.

 

Vraag onze stylist om advies

De expertise van onze interieur stylist kan je helpen je plannen en wensen in goede banen te leiden. Het interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint altijd met een afspraak in onze showroom.

Onze interieurstylist belt je op om een afspraak in te plannen en je woonwensen te bespreken. Ook ontvang je ter voorbereiding een verhelderende vragenlijst zodat we weten wat jij in je hoofd en je hart hebt.

Tijdens de afspraak inventariseer je samen met de interieur stylist wat je woonwensen zijn en waar wij jou mee van dienst kunnen zijn. Je bespreekt welk budget je beschikbaar stelt, welke werkzaamheden je uit handen wilt geven en welke je in eigen beheer wilt houden. Hiermee kan de interieurstylist een planning maken die geheel bij je behoefte aansluit.

 

Interieuradvies
Interieuradvies 7
Interieuradvies (1)
Schuifdeuren 1
Interieuradvies 4