• darkblurbg

Plinten maken de vloer helemaal compleet, onafhankelijk van het materiaal dat u daarvoor kiest. Wij zorgen voor een nette afwerking van de vloeren die we leggen. Met hoge MDF plinten, beschikbaar in 6, 8 of 12cm hoogte. Geschilderd in RAL 9010. Op die manier zorgen ze voor een mooi contrast ten opzichte van de vloer, terwijl ze tevens de overgang naar de muur kunnen markeren.

We kunnen u van dienst zijn met verschillende hoge plinten. Als overzetplinten, bijvoorbeeld om daar achter de bekabeling zonder problemen weg te werken. En benieuwd hoe we de plinten plaatsen? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dat op een uitermate efficiënte wijze voor u doen. Vakkundig en snel. Op die manier beperken we de kosten, terwijl u kunt rekenen op mooie overzetplinten in wit, waarmee u de vloer helemaal compleet kunt maken.

 

Hoge plinten van MDF

Voor de vloerplinten maken we gebruik van MDF. Er is op die manier sprake van houten plinten, zonder dat u daar aan de andere kant veel kosten voor hoeft te maken. Het zijn relatief goedkope plinten, die sterk bijdragen aan de uitstraling van de vloer die we voor u leggen. U hoeft zelf dus geen plinten te kopen, omdat we die meteen mee kunnen nemen in de offerte voor de vloer. Gaat het u specifiek om PVC plinten of laminaat plinten? Net als bij tapijt en de andere soorten vloerbedekking kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Wij zorgen er met de plinten voor dat we de vloer netjes afwerken. En benieuwd naar de ideale hoogte? We kunnen u de plinten in 6, 8 en 12cm laten zien. Bijvoorbeeld in relatie tot de hoogte van de (woon)kamer, de breedte en het type vloer met het patroon dat u graag wilt laten leggen. Op die manier zorgen we voor de vloer zoals u die wenst.

 

Plinten kopen: in RAL 9010

U kunt de plinten meebestellen vanuit de offerte, zodat u die niet afzonderlijk hoeft te kopen. We maken gebruik van plinten in RAL 9010, uitgevoerd in MDF. Dat betekent mooie houten plinten in een bijna-witte kleur, waardoor die ten opzichte van alle materialen zorgen voor een mooi contrast. Het draagt bij aan de uitstraling van de vloer, terwijl het tegelijkertijd heel praktische overzetplinten zijn. Goed geschikt bij PVC, laminaat, tapijt en de andere soorten vloerbedekking die we kunnen aanbrengen.

Meer weten over de plinten die we kunnen leveren en hoe we ervoor zorgen dat we die netjes voor u aanbrengen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. We zorgen er met de plinten voor de vloer graag voor dat u het plaatje compleet heeft. Een mooie en stijlvolle afwerking van de vloer, in materiaal van goede kwaliteit.

Plinten laten plaatsen

Het laten plaatsen van plinten door een specialist is een goede keuze. De reden hiervoor is omdat het plaatsen van plinten een precisiewerk is. Het is namelijk erg belangrijk dat plinten goed geplaatst worden aangezien het ervoor zorgt dat de ruimte er afgewerkt uitziet en dat er geen ruimte overblijft tussen de muur en de vloer. Bij PVC-vloeren of visgraat is het extra belangrijk dat de plinten passen bij het patroon, dat zorgt voor een mooi contrast in de kamer. Onze specialisten zorgen hiervoor en dat de plinten op maat gemaakt zijn en perfect passen. Alles om ervoor te zorgen dat de kamer afgewerkt is met mooie plinten die passen bij de vloer.