• darkblurbg
    Visgraat vloeren
    Speciale actie nu Compleet € 59 incl. btw per m2 OP = OP

PVC Visgraat laten leggen

Misschien ook zo’n mooie visgraat pvc vloer als vloerbedekker? Wanneer je een mooi dessin wilt, dan is de kans groot dat je voor een visgraat pc vloer gaat. Nano inrichters heeft een ruim assortiment luxe visgraat vloeren én een bewezen reputatie voor het leggen van een visgraat vloer. En dat alles tegen de beste condities!

Een van de nieuwste visgraat vloeren in ons assortiment is de vloer van VT Wonen:

PVC Visgraat van VT wonen

Als je van een visgraat vloer houdt is deze kwaliteit echt iets voor jou! Afgestemd op de laatste woontrends heeft de VT wonen collectie een prachtige, natuurgetrouwe PVC collectie. De collectie bestaat uit diverse patroonvloeren waaronder een visgraatmotief die ook verkrijgbaar zijn in een SRC klik variant. Deze zorgt ervoor dat de vloer op de juiste manier op elkaar aansluit en als je de klik variant neemt voldoe je ook aan de 10db geluidsreductie.

Het levendige visgraatmotief geeft je interieur een prachtig klassiek karakter. Het patroon van deze vloer lijkt letterlijk op een visgraat, omdat elke plank loodrecht op de andere plank staat.

Tevens kan je ervoor kiezen de vloer ook nog te voorzien van een kantstrook en bijbehorende bies, dit is het zwarte randje waarbij de band van de vloer word geaccentueerd deze super mooie toevoeging kan hierdoor in elke gewenste vorm worden aangebracht en geeft de vloer een mooie en klassiek uiterlijk. Uiteraard kunnen onze professionele vloeren leggers deze naar elk gewenste idee aanbrengen tegen de beste condities.

De voordelen van pvc visgraat vloeren

- Bestand tegen water, krassen & vlekken

- Vuilafstotend & onderhoudsvriendelijk

- Geschikt voor vloerverwarming

- Geluiddempende functie

- Niet van echt hout te onderscheiden

 

Belakos vloeren actie