• darkblurbg
    Wij ontvangen u graag vrijblijvend in onze ruime showroom.

Schitterend en professioneel pleisterwerk

Met goed pleisterwerk maakt u van een saaie egale muur een wand met karakter. En dat geldt net zo goed voor uw plafonds en gevelmuren. Bij Nano Inrichters werken alleen ervaren vakmensen in dienst met de kennis en ervaring om verscheidene technieken voor u uit te voeren. Bij ons betaalt u scherpe prijzen en ontvangt u altijd een topresultaat. We zijn betrouwbaar, helder en komen onze afspraken altijd na. Schakel daarom hier een stukadoor in en wij toveren uw muren en wanden om naar iets schitterends en unieks.

Wilt u het interieur van uw woning nieuw leven inblazen, dan heeft u aan een professionele stukadoor , behanger of schilders genoeg. Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan, binnen en in elk jaargetijde. U hebt aan één contactpunt genoeg en daarna zorgen wij ervoor dat uw woning er weer verzorgd en fris uitziet. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt als u een vloer nodig heeft? Sla twee vliegen in één klap en laat uw woning door ons eens goed onder handen nemen.

 

Glad pleisterwerk (saus klaar)

De wand of het plafond is na afloop geschikt om te sausen / schilderen.

Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest toegepaste afwerkingsmethode.
Waar sierpleister feitelijk al klaar is, zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk heeft in de huidige trend een chique uitstraling en kan in zowel moderne als klassieke interieurs zijn weg vinden.
Glad pleisterwerk is ook goed te combineren met bijvoorbeeld lijstwerk.

Het sausen van glad pleisterwerk is nog een hele arbeidsintensieve klus. Het glad pleisterwerk, moet namelijk eerst voorzien worden van een voorstrijk, dit is voor een gelijkmatige zuiging, waarna ze nog minimaal 2x gesausd moeten worden.

 

Behang klaar pleisterwerk

De wand of het plafond is na afloop geschikt om te behangen of sierpleister op aan te brengen.Behang klaar wil zeggen, dat de wand klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen te kunnen uitvoeren. Ook is dit de gradatie, die gehaald wordt, om een sierpleister op de wand aan te kunnen brengen. Een wand die behang klaar is gemaakt, is.

 

Zoals u kunt lezen zijn wij van alle markten voorzien en kunnen wij u als bedrijf de gehele verbouwing uit handen nemen en de woning ( Turn-key) opleveren met het mooiste resultaat. Om u een kleine impressie te geven van ons vakwerk zullen wij hieronder een aantal foto's van uit gevoerde projecten delen, zien wij u ook binnenkort in onze showroom voor een scherpe offerte ?

 

IMG 3656
IMG 3658
IMG 3655
IMG 2989
A7B1749C A2D9 4F88 B09C 71FB91A6E791
Pleister Spuiten Met Pleistervlies
Stucwerk Leiden