• darkblurbg

Nano inrichters  is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseert in de afwerking van vloeren en wanden en totaal inrichting. Met vele jaren ervaring in de zakelijke en particuliere branche voor woning inrichting en stoffering zijn wij een begrip in zuid-holland. Onze

visie interieur is een breed begrip en wordt door een ieder anders beleefd.Lange dagen naar de meubelboulevard zijn voorbij. Ons doel is het om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en nemen alle zorgen op ons. Bij ons in de showroom droomt u weg van alle mogelijkheden en onze interieur stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Graag verwelkomen wij u  in onze showroom waar wij verdeeld over ruim 220 m2 een ruime keuze hebben uit Pvc vloeren, tapijt behang maar ook unieke vloerkleden en alles voor de raamdecoratie.

 

Bij Nano Inrichters weten we hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben, in een stijl die écht bij u past. Comfort is daarbij belangrijk, maar ook werken we graag met duurzame en kwalitatief goede producten. Van vloer, wand- en raambekleding, u vindt het allemaal bij ons in de showroom.

Hopelijk mogen wij u snel van harte welkom heten in onze ruim opgezetten showroom in Moordrecht.

 

Met vriendelijke groet ,

Team Nano inrichters .