• darkblurbg

Nano inrichters  is een bedrijf dat zich specialiseert in de afwerking van vloeren en wanden. Met vele jaren ervaring in de zakelijke en particuliere branche voor woning inrichting en stoffering zijn wij een begrip in zuid-holland. Onze visie interieur is een breed begrip en wordt door een ieder anders beleefd. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en zijn met hun jaren lange ervaring op het gebied van behangen en stofferen het juiste verlengstuk van ons bedrijf .
Ons uitgangspunt is een leefbaar interieur met een goede mix van vloerbedekking en wandbekleding, uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen.Bij ons vindt u diverse trends, stijlen, kleur en sferen die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke smaak.

Graag verwelkomen wij u  in onze nieuwe showroom waar wij verdeeld over ruim 220 m2 een ruime keuze hebben uit Pvc vloeren, tapijt ,wandbekleding maar ook unieke vloerkleden  ook kunnen wij u hier meer laten zien van het werk dat wij leveren en de producten die wij verkopen, maar ook voor een duidelijke uitleg bent u bij ons aan het juiste adres door onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander hoe je producten combineert en uitkiest of het nu gaat om Renovlies behang of pvc vloeren ,raambekleding en tapijt wij denken graag met u mee .

Kijk ook eens bij onze aanbieding van :

- Renovliesbehang 

- Pvc vloeren

 Of bij onze reeds uitgevoerde projecten hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wij hebben een ruime keuze uit gerenommeerde merken als : Ambiant -Mflor - Greenflor - Tarkett -Eijffinger -Esta Home -Dersimo -Bonaparte -Parade -Desso - Interfloor -headlam - Holland haag - Quickstep - Edel Group - Moduleo .  

 

Met vriendelijke groet ,

Nano inrichters .