PVC vloeren zijn in meerdere opzichten een uitstekende keuze. Hoog van kwaliteit, beschikbaar in tal van ontwerpen en te leggen op twee verschillende manieren. Verlijmd of met een klikverbinding, waarover we u uitstekend kunnen adviseren.

PVC vloeren zijn er in tegels of in stroken, van topmerken zoals : Ambiant - Mflor - Green Floor -Tarkett -vivafloor , Moduleo  voor de verlijmde vloeren,of voor de vloeren met een klikverbinding. We kunnen u de voor en nadelen van de beide methoden voor het leggen aangeven, zodat u de mooiste vloer kunt kopen die we leggen op een manier die goed aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunnen we u meer vertellen over de PVC vloeren merken, zodat u kiest voor kwaliteit voor een scherpe prijs.

PVC vloeren kopen inclusief egaliseren en leggen

Voor het kopen van PVC vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze uitgebreide kennis van de PVC vloeren merken en de voor en nadelen ervan, bent u ervan verzekerd dat u de mooiste vloer kunt nemen en dat wij deze op de juiste manier kunnen aanleggen. Op zoek naar de scherpste PVC vloer prijzen van de beste kwaliteit? Maak dan gebruik van onze special geselecteerd aanbieding: 0.33 PVC vloer van €43,50 per vierkante meter m², inclusief het egaliseren en leggen. (alle prijzen zijn excl. het snijverlies )Kom snel naar onze showroom om onze keuze te bekijken (visgraat vloeren ,click vloeren en tegel vloeren zijn uitgesloten van deze actie / prijs is geldig vanaf 50 m² vloer oppervlakte).

Visgraat Pvc vloeren 

De visgraat pvc vloer is dé vloerentrend van dit moment. Met een visgraat PVC-vloer haalt u het beste van twee werelden in huis: een visgraat PVC-vloer combineert de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een pvc vloer. Voor meer informatie over de visgraat PVC vloeren verwijzen wij u graag door naar de PVC visgraat pagina. 

PVC merken, prijzen en leggen

Benieuwd naar de PVC vloeren merken en hoe zich die tot elkaar verhouden? Een aantal merken voert een breed assortiment voor de beide leg wijzen, terwijl er ook merken zijn die zich juist in een van de beiden specialiseren. We kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over Ambiant ,Greenflor, Beautifloor , Tarkett en Mflor, Moduleo ,Nano vloeren  Net als over de merken die specifiek werken met een klik verbinding, waardoor u de vloer er na verloop van tijd ook weer gemakkelijker uit kunt halen.

De PVC vloer prijzen hangen sterk af van het ontwerp dat u kiest, in combinatie met de leg vorm. We kunnen het materiaal in praktisch ieder patroon leggen. Met rechte banen in de lengte of de breedte, maar ook in een visgraat of een ander patroon waar uw voorkeur naar uitgaat. Op die manier zorgen we met de PVC tegels en stroken voor een prachtige vloer. Met de natuurlijke uitstraling van hout, terwijl u gebruik maakt van een duurzaam materiaal dat u nauwelijks hoeft te onderhouden. De PVC vloeren zijn ondertussen minder ‘hard en hol’ dan laminaat, waardoor u er met een meer natuurlijke gelijk overheen kunt lopen. We helpen u graag de verschillende vloeren te vergelijken en binnen uw budget op zoek te gaan naar een geschikt materiaal, merk en model.

PVC Vloer laten leggen in omgeving Utrecht

Wil jij een PVC vloer laten leggen in jouw woning? Wij voeren onze werkzaamheden uit in de omgeving van Utrecht. Zo is Nano Inrichters gevestigd in Moordrecht en zijn wij snel op locatie als wij een vloer bij u mogen plaatsen. Wij hebben genoeg specialisten in dienst die kunnen helpen bij het laten plaatsen van een PVC vloer. Interesse? Neem contact met ons op! 

Kijk ook eens bij onze Renovliesbehang actie 

Meer weten over onze PVC vloeren of gebruik maken van de kortingsactie kom naar onze showroom voor een offerte, ons werkgebied is tot +/- 50 km vanaf onze showroom .