• darkblurbg
    PVC Rechte vloeren actie slechts €47,50 per m²
    Pvc Visgraatvloeren € 59 Compleet wees er snel bij !

Speciale korting met ruime keuze uit visgraat vloeren mis het niet !

 

PVC VLOEREN

Bent u op zoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, warmte absorbeert, geluiddempend werkt en makkelijk in onderhoud is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds PVC-vloeren nauwelijks meer van echt hout en steen te onderscheiden zijn kiezen consumenten steeds vaker voor een PVC-vloer. Ze worden door heel de woning gebruikt, bijvoorbeeld als woonkamervloer, keukenvloer en zelfs als badkamervloer.

SCALA AAN VARIANTEN EN SERIES

Nano Inrichters is een grote dealer in PVC vloeren. Wij bieden u een grote collectie eigen samengestelde Nano inrichters PVC vloeren aan van de hoogste kwaliteit. Deze PVC vloeren zijn van de beste kwaliteit en daarentegen zijn er onmogelijk veel combinaties, kleuren afwerkingen en patronen mogelijk! Gaat u voor een beton look of toch liever voor een visgraat vloer? De nano royal collectie PVC maakt het het mogelijk.

Wij bieden u een uitgebreide A-kwaliteit collectie PVC vloeren aan in verschillende soorten, kleuren en maten. U bent van harte welkom in onze showroom om de collectie te bezoeken. Wij helpen en adviseren u graag met het uitzoeken van uw droomvloer. Onze showroom is te vinden op de Westbaan 284/285  2841 MC te Moordrecht.

Maak gebruik van onze special geselecteerd aanbieding: 0.33 PVC vloer van €47,50 per vierkante meter m², inclusief het egaliseren en leggen. (alle prijzen zijn excl. het snijverlies )Kom snel naar onze showroom om onze keuze te bekijken (visgraat vloeren ,click vloeren en tegel vloeren zijn uitgesloten van deze actie / prijs is geldig vanaf 50 m² vloer oppervlakte).

Tevens hebben wij nu een mooi HERFST ACTIE met de gehele BELAKOS collectie vloeren incl. de visgraat vloeren voor een speciale prijs, in onze showroom laten wij u graag deze prachtige vloeren zien.

 

 

 

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Utrecht

Pvc visgraat  Vloer laten leggen in omgeving Waddinxveen

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Den Haag

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Zuidplas

 

Wil jij een PVC vloer laten leggen in jouw woning? Wij voeren onze werkzaamheden uit in de omgeving van Zuid-Holland. Zo is Nano Inrichters gevestigd in Moordrecht en zijn wij snel op locatie als wij een vloer bij u mogen plaatsen. Wij hebben genoeg specialisten in dienst die kunnen helpen bij het laten plaatsen van een PVC vloer. Interesse? Neem contact met ons op! 

Kijk ook eens bij onze Renovliesbehang actie 

 

Meer weten over onze PVC vloeren of gebruik maken van de kortingsactie kom naar onze showroom voor een offerte, ons werkgebied is tot +/- 80 km vanaf onze showroom .