Speciale korting met ruime keuze uit visgraat vloeren mis het niet !

PVC vloeren

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. De vloeren van polyvinylchloride (PVC) zijn erg geschikt als vloerbedekking. Zeker voor ruimten die intensief gebruikt worden, zijn PVC vloeren erg adequaat. Het ijzersterke kunststof is stabiel, sterk en geluiddempend. 

Variatie in PVC vloeren

Nano inrichters bv heeft een zeer uitgebreid aanbod. Zo zijn er veel diverse soorten PVC vloersystemen waar je een keuze uit kunt maken. Ons aanbod bestaat o.a. uit PVC stroken, PVC visgraat vloeren, PVC in een hongaarse punt en zelfs PVC tegels. Ben je van plan een PVC vloer te kopen en te laten leggen? Dan adviseren wij je om een keer langs te komen voor een gratis en vrijblijvend advies. Onze medewerkers helpen je graag verder op weg. Dit doen ze door je kennis en praktische tips te geven.

Zo is het handig om dit type vloerbedekking alleen te leggen op een vlakke en vooral gladde ondergrond. Als dit niet het geval is, kunnen er namelijk ongelijkheden ontstaan. Dat wil je dat uiteraard voorkomen.

 

PVC visgraat vloeren kopen inclusief egaliseren en gratis leggen

Voor het kopen van PVC vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze uitgebreide kennis van de PVC vloeren merken en de voor en nadelen ervan, bent u ervan verzekerd dat u de mooiste vloer kunt nemen en dat wij deze op de juiste manier kunnen leggen,denk hierbij aan een tegelpatroon of misschien in visgraat? Alles is hierin mogelijk.

Bent u opzoek naar de scherpste PVC vloer prijzen met de beste kwaliteit?

Maak dan gebruik van onze special geselecteerd aanbieding: 0.33 PVC vloer van €47,50 per vierkante meter m², inclusief het egaliseren en leggen. (alle prijzen zijn excl. het snijverlies )Kom snel naar onze showroom om onze keuze te bekijken (visgraat vloeren ,click vloeren en tegel vloeren zijn uitgesloten van deze actie / prijs is geldig vanaf 50 m² vloer oppervlakte).

De Visgraat Pvc vloer 

Kom snel naar onze showroom voor de speciale kortings actie en profiteer deze zomer nog van uw nieuwe vloer!

De visgraat pvc vloer is dé vloerentrend van dit moment. Met een visgraat PVC-vloer haalt u het beste van twee werelden in huis: een visgraat PVC-vloer combineert de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een pvc vloer. Voor meer informatie over de visgraat PVC vloeren verwijzen wij u graag door naar de PVC visgraat pagina. 

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Utrecht

Pvc visgraat  Vloer laten leggen in omgeving Waddinxveen

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Den Haag

PVC visgraat Vloer laten leggen in omgeving Zuidplas

 

Wil jij een PVC vloer laten leggen in jouw woning? Wij voeren onze werkzaamheden uit in de omgeving van Zuid-Holland. Zo is Nano Inrichters gevestigd in Moordrecht en zijn wij snel op locatie als wij een vloer bij u mogen plaatsen. Wij hebben genoeg specialisten in dienst die kunnen helpen bij het laten plaatsen van een PVC vloer. Interesse? Neem contact met ons op! 

Kijk ook eens bij onze Renovliesbehang actie 

 

Meer weten over onze PVC vloeren of gebruik maken van de kortingsactie kom naar onze showroom voor een offerte, ons werkgebied is tot +/- 80 km vanaf onze showroom .