• darkblurbg

Opzoek naar een laminaatvloer voor in je nieuwe huis of toe aan een nieuwe vloer? Laminaat is erg populair onder de vloeren en brengt een hoop voordelen met zich mee. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en beschikbaar in veel kleuren en soorten. Nano inrichters biedt laminaat van de beste merken, denk hierbij aan merken als Quick-Step, Balterio, Saffier en Beautifloor. Scherp geprijsd, waardoor de vloeren van laminaat al jaren tot de meest populaire behoren. Een prettig alternatief voor parket. Veel beter betaalbaar en een stuk gemakkelijker in het onderhoud. Wel de mooie natuurlijke uitstraling van de vloer, maar daar niet het omkijken naar.

Zelfs buiten onze laminaat acties betaalt u daarvoor standaard een scherpe prijs, waardoor de vloeren heel goed betaalbaar zijn. Een vloer in laminaat in het ontwerp dat u wenst, dankzij de brede keuze uit tal van kleuren en patronen. Met of zonder V-groef, voor een landelijke en stoere of juist een meer klassieke en moderne uitstraling. We kunnen u daar goed over adviseren en u op weg helpen met de vloeren en merken die er beschikbaar zijn.

Laminaatvloeren in allerlei soorten

De laminaatvloer biedt een aantal belangrijke voordelen. Het materiaal is goed betaalbaar en beschikbaar bij een aantal verschillende merken. Daardoor heeft u de keuze uit een haast onbeperkt aantal designs en ontwerpen. Kies voor de natuurlijke en robuuste uitstraling van het hout, ga voor zwart, grijs en wit of voor een meer klassieke uitstraling. Met een mooie glans of juist meer dof en mat. We helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende soorten laminaat, uiteraard binnen het budget dat u daarvoor beschikbaar heeft.

Met een laminaatvloer kiest u zowel binnen als buiten iedere actie voor een betaalbare vloer van uitstekende kwaliteit. Uitermate duurzaam, zodat u daar de komende jaren geen omkijken naar heeft. En het onderhoud van laminaat? Het is voldoende om de vloer goed te stofzuigen en af en toe een keer licht te dweilen, zodat u de kwaliteit daarvan netjes kunt behouden.

Uiteraard kunnen we u adviseren over de ideale ondervloer voor het laminaat. Bijvoorbeeld voor in een appartement met de verplichte geluidsdemping of op de begane grond met bescherming tegen eventueel optrekkend vocht van beneden. Na het leggen van het laminaat kunnen we de vloer netjes afwerken met (hoge, MDF) plinten, zodat we het plaatje compleet kunnen maken. Het resultaat is een mooie duurzame vloer waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Laminaat visgraat vloeren

Visgraat laminaat, een prachtig patroon

Een laminaat vloer is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en patronen. Daarom heeft Laminaat en Parket een zeer breed scala aan laminaat in het assortiment. Zo vindt u onder andere visgraat laminaat bij ons.

Voor een budgetvriendelijke prijs kunt u al genieten van de luxe en traditionele uitstraling van een visgraat vloer. Ontdek het zelf en neem een kijkje in ons opmerkelijk grote assortiment visgraat vloeren laminaat!

Wat is visgraat laminaat?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt, dan merkt u dat de keuze reuze is. Er zijn vandaag de dag zeer veel prachtige vloeren beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken. Een visgraat laminaat is daar een voorbeeld van. Een vloer met een visgraat patroon is een type vloerbedekking waarbij de legwijze erg specifiek is. Door planken loodrecht op andere planken te leggen ontstaat het iconische patroon van een visgraat. Van welk materiaal de planken gemaakt zijn, kunt u geheel zelf bepalen. Dat geldt ook voor de afwerking. Zo is het mogelijk om een PVC visgraat vloer, een visgraat laminaat of een visgraat vloer van parket te kopen. Kortom, een visgraat laminaat is simpelweg een vloer van laminaat in een visgraat patroon.

De ene vloer is de andere niet. Bepaalde patronen of materialen dragen bijvoorbeeld bij aan een andere uitstraling. Zo kunt u met een visgraat vloer een luxe en traditionele sfeer creëren. Vroeger werden dit soort vloeren namelijk enkel gelegd in imposante herenhuizen. Tegenwoordig kan iedereen genieten van zo’n prachtige visgraat vloer. Laminaat en Parket heeft daarom een divers aanbod vloeren met visgraat. Zo kunt u voor een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke visgraat vloer van laminaat gaan.

Visgraat laminaat en de voordelen

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer kan het helpen om te kijken naar de specifieke eigenschappen. Zo kent elk type weer zijn eigen voordelen. Komen deze met andere woorden overeen met uw wensen en eisen van een vloer? Zo is een visgraat laminaat vloer in diverse prijsklassen te verkrijgen. Dat is prettig wanneer u bijvoorbeeld rekening moet houden met een specifiek budget. Daar komt nog eens bij dat een visgraat vloer laminaat zeer onderhoudsvriendelijk is. Binnen een mum van tijd kunt u uw visgraat laminaat weer spik en span krijgen. Bovendien zijn de meeste visgraat laminaat vloeren zeer eenvoudig te leggen dankzij een simpel kliksysteem. Al met al dus best interessante voordelen van zo’n laminaat visgraat.

 

 

Duurzame laminaatvloeren

Kiest u voor een vloer van laminaat? Dat is een duurzame en toch heel betaalbare keuze. Laminaat in klasse 32 en 33, zodat u daar zonder problemen intensief gebruik van kunt maken en de vloer toch jaren mee zal gaan. Dit is een overzicht van de klassen en het gebruik:

  • AC3 - Klasse 31 wordt doorgaans gebruikt voor minder druk belopen ruimtes zoals slaapkamers
  • AC4 - Klasse 32 wordt doorgaans gebruikt voor intensief belopen ruimtes zoals woonkamers
  • AC5 - Klasse 33 wordt doorgaans gebruikt voor zwaar belopen ruimtes zoals speelkamers en showrooms
  • AC6 - Klasse 34 wordt doorgaans gebruikt voor extreem belopen ruimtes zoals winkels, restaurants en hotels

Laminaatvloer laten leggen

Voor het laten leggen van uw laminaatvloer bent u bij Nano inrichters aan het juiste adres. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het leggen van laminaatvloeren. Door onze efficiënte leggingsmethodes garanderen wij een snelle oplevering en gebruiken we de beste technieken zodat uw vloer perfect wordt neergelegd. Naast het plaatsen van de vloer zorgen wij voor de juiste afwerking en zorgen we ervoor dat uw laminaatvloer perfect past binnen uw budget. 

Laminaatvloer inclusief leggen

Bent u opzoek naar een laminaatvloer en wilt u deze direct laten leggen door een specialist? Bij Nano inrichters bieden wij deze dienst aan en verzorgen wij het volledige traject. Van advies tot aan het leggen van de laminaatvloer. Onze specialisten helpen u bij het kiezen van de juiste kleur en laminaatsoort. We verwijderen de oude vloerbedekking en zorgen ervoor dat uw nieuwe laminaatvloer perfect gelegd wordt zodat u jarenlang van uw duurzame laminaatvloer kunt genieten. Het afnemen van een laminaatvloer bij Nano inrichters zorgt gegarandeerd voor een snelle oplevering en een professionele afwerking. 

Benieuwd naar meer informatie over de merken laminaat die we voeren of voorbeelden zien van andere vloeren? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de laminaatvloeren en de andere materialen, net als de ondervloer en bijvoorbeeld het egaliseren om hiermee van start te gaan.