• darkblurbg

Laminaat van de beste merken, voor een scherpe prijs. Een laminaatvloer van merken zoals Quick-Step, Balterio, Saffier en Beautifloor. Scherp geprijsd, waardoor de vloeren van laminaat al jaren tot de meest populaire behoren. Een prettig alternatief voor parket. Veel beter betaalbaar en een stuk gemakkelijker in het onderhoud. Wel de mooie natuurlijke uitstraling van de vloer, maar daar niet het omkijken naar.

Zelfs buiten onze laminaat acties betaalt u daarvoor standaard een scherpe prijs, waardoor de vloeren heel goed betaalbaar zijn. Een vloer in laminaat in het ontwerp dat u wenst, dankzij de brede keuze uit tal van kleuren en patronen. Met of zonder V-groef, voor een landelijke en stoere of juist een meer klassieke en moderne uitstraling. We kunnen u daar goed over adviseren en u op weg helpen met de vloeren en merken die er beschikbaar zijn.

 

Laminaatvloer: keuze uit tal van designs

De laminaatvloer biedt een aantal belangrijke voordelen. Het materiaal is goed betaalbaar en beschikbaar bij een aantal verschillende merken. Daardoor heeft u de keuze uit een haast onbeperkt aantal designs en ontwerpen. Kies voor de natuurlijke en robuuste uitstraling van het hout, ga voor zwart, grijs en wit of voor een meer klassieke uitstraling. Met een mooie glans of juist meer dof en mat. We helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende soorten laminaat, uiteraard binnen het budget dat u daarvoor beschikbaar heeft.

Met een laminaatvloer kiest u zowel binnen als buiten iedere actie voor een betaalbare vloer van uitstekende kwaliteit. Uitermate duurzaam, zodat u daar de komende jaren geen omkijken naar heeft. En het onderhoud van laminaat? Het is voldoende om de vloer goed te stofzuigen en af en toe een keer licht te dweilen, zodat u de kwaliteit daarvan netjes kunt behouden.

Uiteraard kunnen we u adviseren over de ideale ondervloer voor het laminaat. Bijvoorbeeld voor in een appartement met de verplichte geluidsdemping of op de begane grond met bescherming tegen eventueel optrekkend vocht van beneden. Na het leggen van het laminaat kunnen we de vloer netjes afwerken met (hoge, MDF) plinten, zodat we het plaatje compleet kunnen maken. Het resultaat is een mooie duurzame vloer waar u jarenlang plezier van zal hebben.

 

Vloer van laminaat: een duurzame keuze

Kiest u voor een vloer van laminaat? Dat is een duurzame en toch heel betaalbare keuze. Laminaat in klasse 32 en 33, zodat u daar zonder problemen intensief gebruik van kunt maken en de vloer toch jaren mee zal gaan. Dit is een overzicht van de klassen en het gebruik:

  • AC3 - Klasse 31 wordt doorgaans gebruikt voor minder druk belopen ruimtes zoals slaapkamers
  • AC4 - Klasse 32 wordt doorgaans gebruikt voor intensief belopen ruimtes zoals woonkamers
  • AC5 - Klasse 33 wordt doorgaans gebruikt voor zwaar belopen ruimtes zoals speelkamers en showrooms
  • AC6 - Klasse 34 wordt doorgaans gebruikt voor extreem belopen ruimtes zoals winkels, restaurants en hotels

Benieuwd naar meer informatie over de merken laminaat die we voeren of voorbeelden zien van andere vloeren? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de laminaatvloeren en de andere materialen, net als de ondervloer en bijvoorbeeld het egaliseren om hiermee van start te gaan.