• darkblurbg

Eijffinger fotobehang

Fotobehang is een zowel unieke, prachtige als hoogwaardige keuze voor op de wand. We werken met de behangsoorten van Eijffinger, zodat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Hoogwaardige toepassingen van mooie materialen, voor een 100% naadloos en straks resultaat op de wand.

Binnen het fotobehang heeft u de keuze uit allerlei mooie ontwerpen. De nieuwe collecties van Eijffinger volgen de laatste trends en zorgen er daarmee voor dat u de kamer of woning op een heel stijlvolle manier kunt inrichten. We helpen u graag inspiratie op te doen met een mooie foto op behang, net als met een bijzonder patroon dat zorgt voor warmte of juist een strak karakter op de wand.

Fotobehang, wat is er mogelijk?

Benieuwd naar enkele mogelijkheden van het fotobehang? We werken bijvoorbeeld regelmatig met steen en baksteen behang. Er ontstaat een industriële look op de wand, die u goed kunt combineren met een Scandinavische inrichting of het gebruik van stalen en RVS-componenten. Aan de andere kant brengen we bijvoorbeeld voetbalbehang of paardenbehang aan, zeer goed geschikt voor de kinderkamer.

We werken met fotobehang van de natuur en fotobehang op de muur waarmee we zorgen voor een stoere auto in de kamer, volledig op basis van uw wensen. Met een foto op behang is er van alles mogelijk, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren. Op zoek naar een bepaalde sfeer of uitstraling? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag en kunnen u laten zien hoe we anderen wanden afwerkten.

Fotobehang op maat

Benieuwd waar u het fotobehang kunt toepassen? Dit is goed geschikt voor een contrasterende wand in de woonkamer, net als in de andere ruimten in huis. Wij zijn u graag van dienst met fotobehang voor de slaapkamer en fotobehang voor de kinderkamer. Van een stenen muur, van paarden of van voetbal: wij zorgen voor een mooie foto op behang. Uiteraard maken we het fotobehang op maat en zorgen we met een naadloos resultaat voor een prachtige foto op de wand.

Meer weten over de mogelijkheden van fotobehang of de verschillen met het renovliesbehang wat wij kunnen aanbrengen? Neem contact met ons op voor meer informatie. We leggen u graag uit over de mogelijkheden van een foto op behang en kunnen u voorbeelden van de resultaten laten zien.

Fotobehang laten plaatsen

Het laten plaatsen van fotobehang kun je het beste aan één van onze specialisten overlaten. Voor het plaatsen van fotobehang hebben wij alle materialen in huis die ervoor zorgen dat het zo mooi, goed en op de juiste manier geplaatst wordt. Zo is het ten eerste belangrijk dat de plakstroken juist aangebracht worden omdat anders het fotobehang niet goed vast blijft zitten. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring om dit voor u te regelen. Het is dus een goede keuze om fotobehang te laten plaatsen.