• darkblurbg

Pvc trapbekleding of tapijt trap bekleding?

Voor het bekleden van uw trap zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen we uw trap stofferen met een mooi stukje duurzaam tapijt of met de ijzersterke en makkelijk te onderhouden PVC. De keuze is veelal persoonlijke smaak en afhankelijk van het type woning en uw woonsituatie. Daarnaast kunnen natuurlijk ook de kosten van de traprenovatie hier een rol in spelen. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.

In onze showroom heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

PVC trapbekleding

De trap stofferen met PVC wordt nu nog het meest gebruikt in nieuwbouw woningen. Echter worden steeds meer traprenovaties in bestaande woningen ook met PVC uitgevoerd. PVC kan zowel een hele strakke maar ook een klassieke en warme uitstraling geven. De keuze in decors is de laatste jaren explosief toegenomen. Hierdoor kunnen er met een traprenovatie met PVC diverse sferen gecreëerd worden.

Tapijt trapbekleding

Wilt u toch liever een mooi stukje tapijt op de trap dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Tapijt is warmer en zachter dan de andere twee materialen. Ook heeft tapijt een beter dempende werking (Zeker met ondertapijt) en is dit een groot voordeel in oudere en wat meer gehorige woningen.

Met tapijt is het ook mogelijk om de onderkanten (Bij een open trap) en de zijkanten te stofferen. Bij PVC is dit helaas niet mogelijk. 

In onze showroom aan de Westbaan 284 te Moordrecht geven wij u persoonlijk advies wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte op maat.

Trapbekleding laten plaatsen

Iedere trap is anders en zo ook iedere traprenovatie. Wilt u de komende 15 tot 20 jaar weer zorgeloos van uw trap kunnen genieten dan is het heel belangrijk dat het werk door een vakman gedaan wordt. Een vakman van Nano-Inrichters kan iedere trap stofferen. Of u nu kiest voor PVC of tapijt, het bekleden van een trap is precisiewerk.

Meten is weten en dat geldt zeker voor een trap renovatie. Het meeste werk zit veelal in de voorbereiding. De trap dient nauwkeurig, trede voor trede ingemeten te worden waarna alle treden exact op maat gemaakt worden. Bij PVC worden er ook nog is speciale trapprofielen op maat gemaakt. Dit gebeurt ook weer trede voor trede.

Bent u benieuwd naar onze afgeronde trappen ? Bekijk hier onze projecten.