• darkblurbg

Het egaliseren van de vloer is belangrijk, om daar goed op te kunnen werken. Een geëgaliseerde is mooi vlak en daarmee de ideale basis om een ondervloer en de afwerkvloer op aan te brengen. Wij kunnen het zandcement en anhydriet egaliseren en u goed van dienst zijn met andere materialen.

Wij kunnen uw vloer egaliseren met de producten van merken zoals UZin. Dat betekent dat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij egaliseren vloeren van anhydriet en zandcement. In de volksmond spreken we dan over ‘beton’, ook al gaat het specifiek om zandcement en anhydriet. Afhankelijk van de gebruikte materialen bij u in de woning kunnen we u daar uitstekend over adviseren.

Vloeren egaliseren

De vloer laten egaliseren en benieuwd hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn? We kunnen een betonvloer egaliseren en er daarmee voor zorgen dat u er bijvoorbeeld een pvc vloer, tapijt of laminaat op kunt leggen. Uiteraard adviseren we u daarbij tevens over de te gebruiken ondervloer, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Het resultaat is een mooie vloer van goede kwaliteit, zowel technisch als esthetisch.

En wilt u geen betonnen vloer egaliseren, maar is er sprake van een ander materiaal? We komen dan graag met u in contact. We kunnen dan goed aangeven hoe we het egaliseren van de vloer kunnen aanpakken en wat er benodigd is om u goed van dienst te zijn met zowel het egaal maken als het afwerken van de vloer.

Egaliseren van de vloer: vrijblijvende offerte Benieuwd wat het kost om de vloeren bij u thuis te laten egaliseren? We kunnen u op basis van de producten van UZin goed aangeven wat er mogelijk is en waar u qua kosten aan dient te denken. Op die manier zorgen we voor een uitstekende basis om de vloer aan te brengen.

We egaliseren het zandcement en anhydriet en kunnen daar vervolgens de ondervloer op aanbrengen. Met geluidsdemping (-10dB) zoals dat in appartementen vaak verplicht is, met een vochtwerende laag op de begane grond in woningen of met andere specifieke eigenschappen die u wenst.

Kan je zelf een vloer egaliseren?

Het egaliseren van een vloer is een technisch proces dat ervaring vereist. De reden hiervoor is omdat het erg belangrijk is dat de ondergrond vlak wordt voordat u uw nieuwe vloer erin gaat leggen. Daarnaast heb je specifieke gereedschappen nodig om de vloer zo goed mogelijk te egaliseren. Zonder enige ervaring in het egaliseren van de vloer raden wij aan om dit niet zelf te gaan doen maar het uit te besteden. Een ongelijke vloer kan leiden tot problemen bij het aanleggen van de nieuwe vloer. Mocht u het toch zelf willen gaan proberen adviseren wij u om u zo veel mogelijk te laten informeren door een specialist.

Nadat we de vloer egaliseren en de ondervloer aanbrengen gaan we aan de slag met de daadwerkelijke afwerking. Op basis van PVC (verlijmd of geklikt), laminaat of tapijt: afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Meer weten over het egaliseren van vloeren, onze werkwijze en de kosten? Neem contact met ons op, we horen graag van u.