• darkblurbg

luxe Behang

Behang op de muur voor een stijlvolle en strakke of een heel landelijke en klassieke afwerking. Een prachtige keuze, beschikbaar in diverse ontwerpen en designs. In mooie materialen en alle mogelijke kleuren. Altijd 100% strak aangebracht, ook in patroon en in lastige hoekjes.

We hebben uitgebreide ervaring met behang voor de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de andere kamers in huis. Wij zorgen ervoor dat we het hele huis behangen of we u op een specifieke wand goed van dienst kunnen zijn. Altijd met mooi behang van bijvoorbeeld Intervos en Eijffinger. Die eerste voor glasvliesbehang en renovlies, terwijl het tweede merk gespecialiseerd is in mooi fotobehang.

Luxe behang voor een mooie muur

We zorgen met de behangrollen van topmerken voor een luxe toepassing bij u op de muur. U ziet het er aan af aan de ontwerpen en designs, net als aan de gebruikte degelijke materialen. Het behang ‘voelt’ goed en is daarmee een duurzame keuze waar u jaren plezier van heeft. Specifiek op zoek naar luxe behang voor op de muur? Wij zorgen er met retro behang of design behang voor dat u eenvoudig een mooie keuze kunt maken.

Tip: combineer glasvliesbehang in een effen kleur met fotobehang op een wand die u meer nadruk wilt geven. Er ontstaat op die manier een bijzonder contrast, dat bijdraagt aan de sfeer in huis.

We adviseren u graag over het gebruik van behang op de wanden. Goed van kwaliteit en professioneel aangebracht, waardoor het nog nauwelijks zichtbaar is van banen behang. We kunnen goed uit de voeten met zelfs de meest lastige patronen. Op die manier ontstaat er een spectaculair resultaat op de wand, waarmee u zorgt voor een mooie en luxe afwerking daarvan.

Luxe Behang kopen: retro, zwart-wit en meer

Behang kopen en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op dat gebied? We laten u bijvoorbeeld graag ons retro behang zien, net als het zwart-wit behang en het witte behang. Behang in zwart-wit en de andere mooie kleuren heeft een heel specifieke uitstraling. Zorg voor een strak ontwerp of meer warmte in huis, bijvoorbeeld afgestemd op de vloer die u heeft liggen en de meubels die u heeft staan.

Wij zorgen ervoor dat we het behang op de wanden op professionele wijze voor u aanbrengen. Een mooi strak resultaat, dat we in het geval van glasvliesbehang of renovlies in alle gewenste kleuren kunnen sausen. In RAL 9010 voor een mooi strak en wit resultaat of in een andere willekeurige kleur voor een opvallend contrast.

Meer weten over de mogelijkheden van behang op de wand? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en brengen natuurlijk een vrijblijvende offerte uit.