• darkblurbg

Mooie vloerbedekking voor de woonkamer, de slaapkamer en alle andere kamers in huis. Goedkope vloerbedekking dankzij een scherpe aanbieding en toch de hoge kwaliteit van de topmerken die we voeren. We helpen u mooie materialen te kopen, die we bovendien voor u kunnen leggen.

Tip: voordat we de vloerbedekking leggen kunnen we de vloer egaliseren. Na het leggen kunnen we de vloer netjes afwerken met mooie (hoge, MDF) plinten.

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende materialen, net als minstens zoveel verschillende ontwerpen en designs. Heel strak en modern of juist meer klassiek en landelijk. Wij denken graag met u mee over de uitstraling van de vloer, op basis van het materiaal en het design dat u daarvoor kiest.

 

Vloerbedekking in verschillende soorten

Bij vloerbedekking kunt u denken aan zowel tapijt als een paar andere verschillende materialen. Het tapijt wint de laatste jaren weer sterk aan populariteit. Het materiaal is beschikbaar in tal van kleuren, zowel hoogpolig als laagpolig en met specifieke patronen. We kunnen u daar goed over adviseren en u bovendien laten zien hoe het tapijt in een ruimte eenvoudig meer sfeer en warmte toevoegt. Naast het tapijt benieuwd naar de andere soorten vloeren die er beschikbaar zijn? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan PVC en laminaat. De beide materialen zijn uitermate slijtvast en gaan daardoor gemakkelijk een lange tijd mee. U kunt rekenen op goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Beschikbaar in diverse ontwerpen en in diverse legpatronen, met name voor PVC. Op die manier zorgen we voor een mooie visgraat of een ander patroon, net als extra brede, lange of andere planken voor het laminaat.

Vloerbedekking in uw Woonkamer, slaapkamer en de rest van uw huis

De vloerbedekking van onze topmerken is geschikt voor in de woonkamer, de slaapkamer en de rest van uw huis. Vloerbedekking zorgt voor de juiste sfeer in de kamers en draagt bij aan uw comfort en welzijn. Voor de woonkamer adviseren wij om een vloerbedekking te kiezen met een zachte, warme uitstraling. De warme uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer in uw woonkamer. Voor in de slaapkamer leggen wij vaak een vloerbedekking die zacht en comfortabel aanvoelt onder de voeten, zodat je in de ochtend geen koude voeten krijgt als je uit bed komt. Een nieuwe vloer leggen omdat die aan vervanging toe is? Of een nieuwbouwwoning inrichten en daarvoor op zoek naar een vloerenspecialist in de buurt? Geen probleem, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Vloerbedekking inclusief leggen

Bij Nano inrichters bieden wij een complete service aan voor het ontzorgen van uw vloer inclusief het leggen ervan. Wij bieden een brede selectie van vloerbedekking aan en helpen u bij het maken van de juiste vloerbedekking die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast het leggen van de nieuwe vloerbedekking verwijderen wij ook uw oude vloer en kunnen wij deze mogelijk ook egaliseren. Onze specialisten kunnen er dan voor zorgen dat uw vloer perfect geplaatst wordt zodat u jarenlang kunt genieten van uw vloer. 

We hebben ruime ervaring met alle soorten vloeren en kunnen u daarnaast goed van dienst zijn met het behang en schilderwerk voor uw wanden. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.