• darkblurbg
    Wij ontvangen u graag vrijblijvend in onze ruime showroom.

Schilderwerken met topmerken

We schilderen met topmerken, zodat u kunt rekenen op een professioneel en duurzaam resultaat. We maken gebruik van de verfsystemen van Wijzonol,Sigma en Boonstoppel zodat u daar vervolgens jaren plezier van heeft. Bovendien werken we met professionele materialen en gereedschappen en kunt u rekenen op jaren van ervaring. Daardoor kunnen we zowel met de schilderwerken als sauswerken vlot en vakkundig uit de voeten. Ervaren schilders die weten wat er moet gebeuren en hoe we het resultaat zo duurzaam mogelijk kunnen aanbrengen.

Het resultaat is prachtig schilderwerk op de wanden en het plafond. Dus een schilder gezocht? Wij zijn het schildersbedrijf waar u naar op zoek bent. We richten ons op de wanden en het plafond, die we afwerken in de kleur die u voor ogen heeft. En moeite om een kleur te kiezen? Dan helpen we u graag inspiratie op te doen, bijvoorbeeld aan de hand van andere woningen die we deden.

Interieurbedrijf met veel ervaring in schilderwerk

We zijn een schildersbedrijf met veel ervaring, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over wat er mogelijk is. We kunnen u meer vertellen over de invloed van kleuren zoals RAL 9010 op de meeste wanden, net als een contrasterende wand in een andere kleur. Op die manier ontstaat er een stijlvol en warm geheel of een mooie klassieke look.

Benieuwd naar wat er mogelijk is door te schilderen? Neem contact  met ons op. We delen graag onze ervaringen, zodat u kiest voor een ervaren schildersbedrijf dat goed uit de voeten kan met schilder- en sauswerk. Voor het opnieuw schilderen van de wanden of het sausen van Renovliesbehang: wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit.