• darkblurbg

Alle soorten raambekleding

vouwgordijnen op maat, houten jaloezie op maat of wilt u shutters ?

Voor alle soorten raambekleding bent u bij nano-inrichters.nl aan het juiste adres. Wij leveren een ongelofelijk breed aanbod aan gordijnen en andere raambekleding, volledig op maat gemaakt van het Nederlandse merk Zonnelux.Er zijn veel verschillende soorten raambekleding die wij leveren waaronder ook horren deze zijn uiteraard ideaal in de zomer maanden of als u aan het water woont.

Zo kunt u kiezen voor gordijnen als Inbetween of een dimout stof, Vitrage of Overgordijn stoffen. Heeft u liever een verduisterend rolgordijn? In dat geval kunt u kiezen voor de gordijnen met verduisterende of gevoerde stoffen. Ook leveren wij speciaal op maat gemaakte Shutters van Piet Boon .

Een keuze maken uit de verschillende soorten Zonnelux raambekleding is lastig, er is namelijk zoveel mogelijk. Zowel de Houten Jaloezieen met Ladderband als de Plisse gordijnen met Top Down Bottom Up optie ziet u op dit moment vaak voor het raam hangen.

Raambekleding gordijnen voor de slaapkamer

Voor de slaapkamer worden overwegend verduisterend raambekleding op maat gebruikt, bijvoorbeeld rolgordijnen. Er is zelfs een rolgordijn dat 100% verduisterend werkt, de geleiders en onderlat zijn hierbij voorzien van een borstelstrip die de lichtkier wegneemt.
Ook verduisterende gordijnen met bijvoorbeeld een vlinderplooi zijn ideaal voor in de slaapkamer. Niet alleen vanwege de verduisterende eigenschap, maar ook vanwege de sfeer die de gordijnen meebrengen.

Raambekleding voor de badkamer

Voor de badkamer worden normaal gesproken geen raambekleding op maat gekozen die niet goed tegen vocht kunnen, wilt u toch een jaloezie voor in de badkamer? Dan kunt u kiezen voor een PVC /composiet uitvoering. Of een speciaal hiervoor gemaakte door onze leverancier Zonneluxe welke is gefabriceerd uit een vochtwerend materiaal . 

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt ? Kom snel naar onze showroom waar wij een ruime keuze hebben uithangen en een grote collectie stoffen hebben , hierdoor weten wij zeker voor ieder wat wils in de winkel aan te kunnen bieden .

Hopelijk mogen wij u binnenkort in de winkel verwelkomen .