• darkblurbg

Voor alle soorten raambekleding bent u bij nano-inrichters.nl aan het juiste adres. Wij leveren een ongelofelijk breed aanbod aan gordijnen en andere raambekleding, volledig op maat gemaakt. Bij ons vindt u dus geen standaard maten raambekleding.Er zijn veel verschillende soorten raambekleding die wij leveren. Zo kunt u kiezen voor gordijnen met lichtdoorlatende Voile, Vitrage of Overgordijn stoffen. Heeft u liever een verduisterend rolgordijn? In dat geval kunt u kiezen voor de gordijnen met verduisterende of gevoerde stoffen.

Onze raambekleding is niet alleen verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren, ook onze gordijnen zijn er met verschillende plooien. Gordijnen met enkele plooi hebben een stof die enkel gevouwen en gestikt, hierdoor zit er tussen de plooien een tussenruimte. Door de manier waarop de stof is gestikt loopt de plooi steeds wijder uit naar beneden.

Gordijnen met een vlinderplooi hebben aan de bovenkant een dubbele plooi in de stof zitten. Zowel de enkele plooi als de vlinderplooi zijn mogelijk met alle soorten gordijnen.

Wave gordijnen hebben een zogenaamde golf in de stof zitten, wat voor een volle uitstraling zorgt. De wave gordijnen zijn niet gestikt, maar hebben een gelijke golf over de hele stofhoogte lopen.

Tot slot kunt u kiezen voor een gordijn met zeilring met gordijnroede, in het geval u liever geen gordijnrails wilt.

Een keuze maken uit de verschillende soorten raambekleding is lastig, er is namelijk zoveel mogelijk.Zowel de Houten Jaloezieen met Ladderband als de Plisse gordijnen met Top Down Bottom Up optie ziet u op dit moment vaak voor het raam hangen.

Voor de slaapkamer worden overwegend verduisterend raambekleding op maat gebruikt, bijvoorbeeld rolgordijnen. Er is zelfs een rolgordijn dat 100% verduisterend werkt, de geleiders en onderlat zijn hierbij voorzien van een borstelstrip die de lichtkier wegneemt.
Ook verduisterende gordijnen met bijvoorbeeld een vlinderplooi zijn ideaal voor in de slaapkamer. Niet alleen vanwege de verduisterende eigenschap, maar ook vanwege de sfeer die de gordijnen meebrengen.Voor de badkamer worden normaal gesproken geen raambekleding op maat gekozen die niet goed tegen vocht kunnen, wilt u toch een jaloezie voor in de badkamer? Dan kunt u kiezen voor een PVC /composiet uitvoering.

Voor de keuken wat dacht u van een aluminium jaloezie? Deze kunnen eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek en geven een stoere uitstraling in de keuken. Ook een rolgordijn is perfect om in de keuken op te hangen, deze kunt u eenvoudig afnemen

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt ? Kom snel naar onze showroom waar wij alle modellen hebben uithangen en een ruime keuze aan alle soorten stoffen hebben , hierdoor weten wij zeker voor ieder wat wils in de winkel aan te kunnen bieden .

Zien wij u binnenkort in onze winkel ?