• darkblurbg
    Profiteer snel Renovliesbehang actie €17.50-, m² All-in

Renovliesbehang

Professioneel Renovliesbehang : een zowel mooie als uitermate duurzame keuze voor op de wand. Goed geschikt bij nieuwbouw en bestaande bouw, zodat u er alle kanten mee uit kunt. Wij brengen het behang voor u aan, waarna we het kunnen sausen in iedere kleur die u wenst. Voor mooie muren in het bekende RAL 9010 (wit) of een contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over de mogelijke kleuren en kunnen u voorbeelden laten zien van andere woningen waarin we Renovliesbehang aanbrachten.

Het renovlies behang behang heeft een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren,zodat u daar in huis geen last van heeft en het werkt isolerend. Prettig in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’. We voorkomen met het renovlies behang tot op zeker hoogte dat die scheuren zichtbaar worden. Het is daarmee een goed alternatief voor stucwerk, met een praktisch net zo strak resultaat. (uiteraard is dit ook afhankelijk van de staat waarin de ondergrond is afgewerkt)

Tip: renovliesbehang in de keuken? Wij adviseren bij het kookgedeelte een speciale coating klasse 1 aan te brengen. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om de wand schoon te maken, zonder dat u de wandafwerking daarmee aantast.

Renovliesbehang kopen: scherpe aanbieding

Op zoek naar renovliesbehang van de beste kwaliteit voor de beste prijs? Profiteer van onze tijdelijke aanbieding. U betaalt voor het plakken en sausen slechts nu tijdelijk €17,50 -, per m². Inclusief btw en alle materialen en natuurlijk aangebracht door onze ervaren behangers en schilders.

Uiteraard werken wij alleen met top merken zoals :Wijznol , sigma , sps en geen goedkopen latex of behang soorten welke na enkele weken al mankementen vertonen en een zeer ruwe structuur hebben na het verven.

Kijk ook eens bij onze projecten .

 

Wat zit er in de tijdelijke prijs van € 17.50-, m²  :

-  Aangebracht door Professionele behangers

- Geverfd door onze eigen professionele schilders

- Renovlies /Glasvliesbehang

- kitten langs plafond en deurkozijnen

- Sausen in Ral 9010 / 9016 /9003 

 

Kijk ook eens bij onze speciale PVC vloeren actie € 43,50 per m² incl. egaliseren en leggen.

Vul hieronder ons contact formulier in vanaf ( 140 m²) op basis van een lege woning , ons werkgebied is tot +/- 50 km vanaf onze showroom.