• darkblurbg
    Profiteer snel Renovliesbehang actie €15.99-, m² Incl. btw het Sauzen , plakken en kitten.

Waarom Renovliesbehang perfect is voor jouw woning

Professioneel Renovliesbehang is een zowel mooie als uitermate duurzame keuze voor op de wand. Goed geschikt bij nieuwbouw en bestaande bouw, zodat u er alle kanten mee uit kunt. Het zorgt voor een gladde en strakke afwerking van uw muren. Renovliesbehang geeft dezelfde uitstraling als echt stucwerk doordat de structuur van het behang niet zichtbaar is en het renovlies behang tegenwoordig meer vezels bevat. Wij brengen het behang voor u aan, waarna we het kunnen sausen in iedere kleur die u wenst. Voor mooie muren in het bekende RAL 9010 (wit) of een contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over de mogelijke kleuren en kunnen u voorbeelden laten zien van andere woningen waarin we Renovliesbehang aanbrachten.

Eigenschappen van Renovliesbehang

Het renovliesbehang heeft een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren, zodat u daar in huis geen last van heeft en het werkt isolerend. Prettig in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’. We voorkomen met het renovliesbehang tot op zeker hoogte dat die scheuren zichtbaar worden. Het is daarmee een goed alternatief voor stucwerk, met een praktisch net zo strak resultaat. (uiteraard is dit ook afhankelijk van de staat waarin de ondergrond is afgewerkt)

Tip: renovliesbehang in de keuken? Wij adviseren bij het kookgedeelte een speciale coating klasse 1 aan te brengen. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om de wand schoon te maken, zonder dat u de wandafwerking daarmee aantast.

 

Wat zit er in de tijdelijke prijs van € 15.99-, m² incl. btw  :

-   Aangebracht eigen Professionele behangers

-   Geverfd door eigen professionele schilders

-   Renovlies behang

-   kitten langs plafond en deurkozijnen

-   Sausen in Ral 9010 / 9016  (uiteraard is een andere kleur mogelijk tegen meerprijs)

 

Kijk gerust bij onze projecten of op onze Facebook en Instagram pagina !

 

Kijk ook eens bij onze speciale PVC vloeren actie 

Vul hieronder ons contact formulier in vanaf ( 100 m²) op basis van een lege woning , ons werkgebied is tot +/- 90 km vanaf onze showroom.